~ egy ajánlat, ha csak "pár jó képre" van szükséged ~

20220112 14 50 11-ART_7655-Edit-Edit_HR_007

A legtöbbször azt hallom a női megrendelőimtől, hogy nekik csak “pár jó képre” lenne szükségük, amit használhatnak a különböző média felületeken. Az a helyzet, hogy a fotográfus munkájának egy tetemes része változatlan idő és energia befektetéssel jár akkor is, hogyha csak az említett “pár kép” erejéig indul el fotózni. Ugyanakkor nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mekkora igény van egy olyan csomagra, amiben tényleg csak pár képre van szükség. Így született meg a - S I M P L E - amelynek beállításait igényednek megfelelően választom ki, a privát vagy munkával kapcsolatos felhasználástól függően.

A SIMPLE alapvetése a letisztult nőies megjelenés. Legyen szó elegáns blúz&blézer, vagy a hétköznapi farmer&póló párosításról. A lényeg, hogy olyan képeket adjak át neked, amiben a te személyiséged tükröződik, és különféle platformon tudod használni a fotóidat. Ezen a portrén a részletek a te szolgálatodban állnak, kifejezetten azért, hogy kiemeljenek téged.


Ez az ajánlat egy teljes koncepcióra épül. Minden elemét úgy- és azért alakítottam ki, hogy a fotózás a leggördülékenyebben mehessen. Amikor jelentkezel erre a csomagra, egy ún. Magazine Guide-ot küldök a számodra, amelyben minden egyes apró részletről tájékoztatlak annak érdekében, hogy mire a fotózásra érkezel, az összes tudnivalóval tisztában legyél.


A CSOMAG TARTALMA:

40 PERC FOTÓZÁS

3 DB RETUSÁLT DIGITÁLIS KÉP

MELYEKET TE VÁLASZTASZ KI AZ ELKÉSZÜLT NYERS KÉPEK KÖZÜL

ÁRA: 40.000,- HUF

AMELY MÁR A STÚDIÓBÉRLÉST IS TARTALMAZZA!*


*AZ AJÁNLAT KIZÁRÓLAG A BUDAPESTI NORDIX STÚDIÓBAN VEHETŐ IGÉNYBE

Amennyiben több képet választanál, a csomagon felül lehetőséged van további képeket kérni retusálásra 3.500,-Ft/db áron.

Smink, és frizura igazításra is van lehetőséget, melynek árával, és részleteivel kapcsolatban

GARABA LÍVIA SMINKES ÉS HAIR STYLIST

lesz a segítségedre.