BEMUTATKOZÁS

TAMARA, A FOTÓS.

AZ ÁLMA, AZ VOLT, HOGY A NŐKRŐL KÉSZÜLT GLAMOUR FOTÓK SZÉPSÉGÉT, ÉS INTIMITÁSÁT, KÉPES LEGYEN ÁTÜLTETNI A GYERMEKEKRŐL KÉSZÜLT KÉPEIBE. KITARTÓ MUNKA EREDMÉNYEKÉNT SZÜLETETT MEG AZ A FORMULA, AMELY A GYERMEKEK SZEMÉLYISÉGÉT SIKERESEN ÁTENGEDI A FOTÓKON.

SZILVI, A SMINKES.

OLYAN MEGFOGHATATLAN ÉRZÉKKEL, ÉS FINOMAN NYÚL AZ ECSETHEZ, AMELYTŐL AZ ELKÉSZÜLT SMINK TELJESSÉGGEL BELEOLVAD AZ ADOTT SZEMÉLYISÉGBE. AZ Ő ÖTLETE VOLT A KÖZÖS MUNKÁRA SZÓLÓ FÚZIÓ, MELYNEK EREDMÉNYEKÉPPEN ÉLETRE KELT A GLAM BÉBÉ ALAPÖTLETE.

HOSSZÚ FOLYAMAT VOLT A RÉSZLETEK KIDOLGOZÁSA, MELYNEK RÉVÉN EGY ÚJ IRÁNYVONALAT SZERETNÉNK NYITNI A GYERMEK PORTRÉK HONI TÖRTÉNETÉBEN. MUNKÁINK HANGULATÁT A FINE ART VONAL IHLETI. OLYAN PORTRÉKAT KÉSZÍTÜNK RÓLATOK, AMELYRE EGYARÁNT SZÍVESEN NÉZTEK MA, AHOGYAN AKÁR ÉVTIZEDEK MÚLTÁN IS, AMELY EMLÉK A MAGATOK SZÁMÁRA, AJÁNDÉK A SZERETTEITEKNEK.

LÉNYEGES ELŐRE BOCSÁTANUNK, HOGY HAZAI VISZONYLATBAN ELÉRHETŐ NÁLUNK KEDVEZŐBB ÁRON PORTRÉ LEHETŐSÉG. SZOLGÁLTATÁSUNKKAL NEM KÍVÁNUNK ÁRVERSENYBE BOCSÁTKOZNI, ELLENBEN RAGASZKODUNK AHHOZ AZ ÉRTÉKRENDHEZ, AMELYHEZ A NEVÜNKET ADJUK. AMIKOR ELHOZOD HOZZÁNK A GYERMEKEDET, A FIGYELMÜNK ÉS AZ IDŐNK KIZÁRÓLAGOSAN A TIETEK.


ÁRLISTÁNKBÓL PONTOS TÁJÉKOZTATÁST KAPTOK A FOTÓZÁS IDŐTARTAMÁRÓL, ÉS AZ ÁTADOTT KÉPEK SZÁMÁRÓL.


A FOTÓKAT ALAPVETŐEN DIGITÁLISAN, ÚN WEBGALÉRIÁBAN ADJUK ÁT, EMELLETT ELÉRHETŐ A KÍNÁLATUNKBAN EGY EXKLUZÍV POCKET-BOOK, AMELY KÉZBE VEHETŐ NYOMTATOTT ALBUMKÉNT HAGYOMÁNYOS FORMÁBAN ŐRZI A FOTÓKAT, ÉS TESZI IGAZI ÉLMÉNNYÉ A NÉZEGETÉST.* //PS: KÉRJÜK, HOGY NYERS KÉPEKET NE KÉRJETEK TŐLÜNK, EZEKRE A KÉRÉSEKRE MINDEN ESETBEN NEMLEGES VÁLASZT FOGUNK ADNI. AZ ELKÉSZÜLT KÉP AZ UTÓMUNKÁVAL NYERI EL VÉGLEGES FORMÁJÁT.//