20200807 18 10 03-792A8187-Edit_HR_008

Örök kételkedő, és perfekcionista vagyok, hatalmas álmokat szelidítek, a két zabolátlan fiúgyermekem nevelésével párhuzamosan.

Fotósként a zsurnaliszta vonal indított el, majd a szimpla érdeklődés átadta helyét a szakmai elmélyedésnek. Több képzést elvégezve, hosszú évek alatt formálódott az ábrázolásmódom, és mára már azt is tudom, hogy ez egy véget nem érő folyamat. Időközben rájöttem, hogy az igazán emocionális pillanatok megragadásához éppoly fontos a fotók “rendezése” is, amennyiben ez azt jelenti, hogy segítek az ügyfeleimnek megtalálni azt a beállítást, amitől egy fotó igazán szép lesz.

Különösen gyermekeket, családokat, és nőket szeretek megörökíteni, ebben a folyamatban tudok elmélyülni a leginkább. Hitvallásom, hogy a közízlés formálásra szorul, ezért elszánt küldetéstudattal fotografálok.

Maslow piramisom egyik alapköve a manapság alulértékelt csend, amelyből mentálisan építkezem, a lelki töltést pedig a gyermekeim öröméből, és a fotózások során engem érő impulzusokból merítem.

A fotózás egy fantasztikus kaland, várlak szeretettel,

Geszten-Kovács Tamara